موضوع مغلق
النتائج 1 إلى 7 من 7

الموضوع: [تمت الاجابة] طريقة عمل المخلل المشكل

  1. #1
    منتسبة جديدة

    الحالة
    غير متصل
    تاريخ التسجيل
    Jan 2011
    الدولة
    ليبيا
    المشاركات
    5
    معدل تقييم المستوى
    0

    افتراضي [تمت الاجابة] طريقة عمل المخلل المشكل

    ياريت لوتعطوني طريقة مضمونة لعمل المخلل المشكل وخصوصا كمية الماء والملح فيه وكيف نشكل الخضار باشكال متنوعة


  2. #2
    الصورة الرمزية سحابه صيف
    مراقبة المكتبة المطبخية

    الحالة
    غير متصل
    تاريخ التسجيل
    Nov 2010
    الدولة
    في قلب الغالية امي
    المشاركات
    1,954
    معدل تقييم المستوى
    6

    افتراضي

    شوفي الطريقة هادي حبوبة


    فلفلاخضر مقطع حلقات
    جزر مقطع حلقات
    زهرة مقطعة
    خيار مقطع حلقات
    قشور ليمون حامض مقطعحلقات
    رشة تابل تونسي (ثوم+كراوية+كسبرة+فلفل.. مجففينومطحونين ناعم)
    ماء+ملح
    لكل لتر ماء مالح كوبعصير ليمون



    الطريقة:



    نقومبخلط التابل التونسي بالليمون



    ثم نقومبخلط الخضار مع الليمون جيدا حتى يتجانس الخليط مع بعض



    نضعالخضر المتبل في حافظات المخلل



    ونسكبفوقهم الماء الممزوج بالملح والليمون ونتركهم في مكان مغلق دافي لمدة اسبوع حتىينضج المخلل



    انشاء الله اتجربيه وتعجبك

    مسابقة ركن المكتبة المطبخية قريـــــــــــــــــــــــــــــــــبا
    استعدي بتصوير كتابك المفضل
    [Only registered and activated users can see links. ]

  3. #3
    منتسبة جديدة

    الحالة
    غير متصل
    تاريخ التسجيل
    Jan 2011
    الدولة
    ليبيا
    المشاركات
    5
    معدل تقييم المستوى
    0

    افتراضي

    مشكورة اختي سحابة وبارك الله فيك


  4. #4
    اللهم اغفر لها وارحمها واسكنها فسيح جناتك

    الحالة
    غير متصل
    تاريخ التسجيل
    Dec 2010
    الدولة
    انتقلت إلى جوار الرحمن
    المشاركات
    938
    معدل تقييم المستوى
    4

    افتراضي

    اختى ادخلى على الرابط
    [Only registered and activated users can see links. ]

    المدونة الاكترونية للسمحة زوروها ممكن تحبوها












    [Only registered and activated users can see links. ]


  5. #5
    الصورة الرمزية خدوج
    مراقبة ركن الحلويات الليبية

    الحالة
    غير متصل
    تاريخ التسجيل
    Dec 2010
    الدولة
    غدامس..عروس الصحراء
    المشاركات
    1,712
    معدل تقييم المستوى
    8

    افتراضي

    الجبوبات ماقصروا

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  6. #6
    منتسبة جديدة

    الحالة
    غير متصل
    تاريخ التسجيل
    Dec 2010
    الدولة
    طرابلس
    المشاركات
    54
    معدل تقييم المستوى
    4

    افتراضي

    شوفي حبوبة اني ديما عندي فلفل مسير بالخضرة في التلاجة
    معنديش مقادير معينة
    فلفل ليم قارص سفناري لفت وزهرةفي اللي ايحط خيار اني منفضلاش لانة زي منقولو سامحوني ايشلفط وني انحبة يتقرمش فنديرة وقتي بطريقة تانية
    المهم انقرضهم جرار او طويل كيف متحبيونحطهم في التبروير ونحط عليهم اكتر من النص السعة خل ابيض اي نوع متفرقش
    وملح ايكون مالح لكن مش بكل لكن اكتر من العادي بش يصبر ونعصر ليمة قارصة ونحط القشرة معاهم وناخد تلاتة ولا اربعة فصوص تومة اما انديرهم جرار ولا انفشخهمونحطهم وبعدها انغلي مية ونصبها عليهم لين يتخطو ونصكر الحافظة ونهزها بش ايدوب الماح ويتخلطو المكونات ونخليهم ليلة برا وبعدين في التلاجة وتقدري تاكلي من تاني يوم
    بالنسبة ليا تواليا اقريب تمانية اشهور هي نفس الحافظة اول منشري القضية انحط فيها اللي نبية علي نفس مية المسير لكن انزيد عليها شوية خل وملح وليم وكاني حسيت انها مش محتاجة عادي كنزيدش واله لحد اليوم المسير قاعد يتقرمش
    وانشاء الله اديرية وتتهني بية بالصحة والعافية


  7. #7
    الصورة الرمزية Om Amory
    عضوة نشيطة

    الحالة
    غير متصل
    تاريخ التسجيل
    Nov 2010
    الدولة
    فى قلب حبيبى الغالى
    المشاركات
    1,591
    معدل تقييم المستوى
    5

    افتراضي

    البنات ماقصروا

    بارك الله فيهم





    [Only registered and activated users can see links. ]

موضوع مغلق

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك